Seizoenen, Winkelcentrum promotions

IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen

Wilt u IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen vindt u hier op deze pagina.

De animatie act is een vrolijk tafereel met prachtige witte ijskoninginnen op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk (kerst / winter)evenement. Ook zomer varianten zijn beschikbaar! Het bij behorende muzikale IJsprinsen duo speelt uit een groot arrangement van (winter / kerst) nummers. De prachtige verlichte ijswitte IJskoningin is bijna 3 meter hoog en ze kunnen op veel manieren worden ingezet bij (winter en kerst) activiteiten, zoals:

  • Verwelkoming van uw gasten
  • Dansact op de dansvloer
  • Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie
  • Uitdelen van flyers
  • Animatie tussen het publiek
  • Vele andere (op maat) mogelijkheden

De derde IJskoningin kan ook met extra ‘voorpoot’ stelten worden ingezet (viervoeter op stelten).Het bijbehorende muzikale IJsprinsen duo heeft een breed repertoire o.a. aan kerstnummers en nummers in ‘wintersfeer’. Elk jaargetijde kan worden ingezet. Ook kunnen zij op verzoek diverse nummers in hun repertoire opnemen. De muzikanten zijn mobiel; al spelende wandelen ze rond, terwijl de hoge witte IJskoninginnen achter de muzikanten aan dansen. De muzikanten kunnen ook zonder IJskoninginnen geboekt worden. Het vijftal (drie ijskoninginnen en twee muzikanten) – zijn ook in combinaties van solo, duo, trio of viertal te boeken. 

Wilt u meer weten over IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier IJskoninginnen met Muzikale IJsprinsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens