Winkelcentrum promotions

Ijskoningin Violetta en Dwarrel

Wilt u Ijskoningin Violetta en Dwarrel boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ijskoningin Violetta en Dwarrel vindt u hier op deze pagina.

Het wordt steeds warmer op de Noordpool. De plek waar IJskoningin Violetta en Dwarrel wonen. Het prachtige ijspaleis waarin zij leven smelt langzaam weg. Violetta is daarom naar het vaste land gekomen, om haar ijskindjes te redden. Ze zoekt goede adoptieouders, zodat haar kinderen lang en gelukkig zullen leven. Wie o wie komt de adoptietest door?

Droom mee met deze sprookjesachtige theateract. Groot en klein wordt betoverd door het milieuvriendelijke en educatieve sprookje. Deze act kan mobiel of op een vaste locatie gespeeld worden.

Wilt u meer weten over Ijskoningin Violetta en Dwarrel?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ijskoningin Violetta en Dwarrel.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ijskoningin Violetta en Dwarrel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ijskoningin Violetta en Dwarrel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens