Ice games

Wilt u Ice games boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ice games vindt u hier op deze pagina.

Ice games is een spectaculair nieuw concept. Met het concept kunnen kinderen vanaf ongeveer 12 de sensatie van het extreme skating op een eenvoudige en veilige manier beleven! Deze leeftijdsgroep blijkt meer geïnteresseerd te zijn in schaatsen dat meer naar de extreme sports neigt dan het ‘gewone’ schaatsen, inclusief de bijbehorende muziek, beschermers etc. 

Het is vlak, veilig is in verhouding makkelijk op- en af te bouwen en is volkomen nieuw en uniek.

De schaatsbaan is opgesteld in een  U-vorm en bevat verschillende hindernissen, zoals bijvoorbeeld een ramp waar overheen geschaatst kan worden, en kan voor een of meerdere dagen geplaatst worden.

Wilt u meer weten over Ice games?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ice games is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ice games.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ice games ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ice games zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ice games

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens