Ice carving

Wilt u Ice carving boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Ice carving vindt u hier op deze pagina.

De Icecarving workshops genieten inmiddels landelijke bekendheid. Vele deelnemers die aanvankelijk sceptisch waren, namen dolenthousiast en vol trots over hun ijssculptuur, afscheid van ons Icecarving team.  Ook vele organisatoren die vreesden voor een waterballet zijn inmiddels gerustgesteld. Speciaal voor smeltwater opvang worden afdoende maatregelingen getroffen waardoor we in de meest luxe locaties welkom zijn. Alle benodigdheden, denk aan tafels, beitels, handschoenen etc. worden door ons team meegenomen en opgebouwd. Uiteraard zorgen we ook voor de benodigde ijsblokken. U heeft ook geen diepvries nodig, we werken gewoon bij kamertemperatuur zowel binnen als buiten.

Wilt u meer weten over Ice carving?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ice carving is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ice carving.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ice carving ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ice carving zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Ice carving

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens