Hustlekidz

Wilt u Hustlekidz boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hustlekidz vindt u hier op deze pagina.

The Hustlekidz, Nederland’s beste breakdance-crew, is een groep met daarin een aantal top-breakdancers uit Nederland. The Hustlekidz wonnen het afgelopen jaar twee officieuze NK-titels breakdance en 2 jaar op rij hét NK breakdance (DutchBboy Championships 2006-2007 en 2007-2008). Ook buiten Nederland maakt de groep furore door daar veel wedstrijden te winnen en top-wereldcrews te verslaan. Zo werd Menno van Gorp in 2007 wereldkampioen!

In maart 2008 won de groep het prestigieuze Bboy Unit Benelux (voorronde voor het WK). De Hustlekidz hebben op het podium gestaan bij o.a. Talib kweli, Rza, Jamai, AliB, maar ook in Tv programma´s als Jensen, Life and Cooking en de Serie Tilburg´s Trots waren zij te zien. Internationaal is de crew inmiddels razend populair. Daarnaast stonden ze in de finale van het SBS6 programma ‘Holland’s Got Talent’. Bovenstaande is slechts een greep uit het omvangrijke palmares van The Hustlekidz.

Het team van The Hustlekidz bestaat uit 8 dansers met ieder een specialiteit. Tijdens hun shows worden alle disciplines binnen breakdance onder het licht gebracht (van footwork tot powermoves). Een showcase van The Hustlekidz betekent een showcase vol dans, energie en waanzinnige moves!

Wilt u meer weten over Hustlekidz?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hustlekidz is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hustlekidz.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hustlekidz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hustlekidz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hustlekidz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens