Sportief

Hoogparcour op locatie

Wilt u Hoogparcour op locatie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hoogparcour op locatie vindt u hier op deze pagina.

Het Klimevent is een uniek mobiel klimparcours. Het parcours bestaat uit maar liefst 8 verschillende uitdagingen zoals een looptouw, lussenbrug, zwevende piramides en nog veel meer. Challenge accepted?

Klimevent wordt een unieke en enerverende ervaring voor jong en oud. Verleg grenzen en voel de adrenaline. Je legt zelf een route af tussen verschillende obstakels en overgangen. Deze variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. 

Veiligheid heeft voor ITB  de hoogste prioriteit.  Onze procedures zijn TüV gecertificeerd volgens de Europese normering . Voordat er geklommen wordt nemen we alle veiligheidsregels door. Je krijgt een klimgordel aangemeten. Daarnaast krijg je instructie van een ervaren instructeur.

Technische informatie

8 hindernissen: 

  • Looptouw met knotsen
  • Lussenbrug
  • Loopplanken met opening en trolley
  • Klimplanken
  • Verticaal net
  • Boogbrug
  • Zwevende piramides
  • Palen met dwarsen 

De hindernissen hebben een lengte van ongeveer 5 meter.

YouTube video

Wilt u meer weten over Hoogparcour op locatie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hoogparcour op locatie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hoogparcour op locatie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hoogparcour op locatie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hoogparcour op locatie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hoogparcour op locatie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens