Muziek

Hollywood Boulevard

Wilt u Hollywood Boulevard boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hollywood Boulevard vindt u hier op deze pagina.

Hollywood Boulevard maakt uw feest. Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideeën kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.

De Kwaliteit is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown , the Three Degrees, The Trammps , John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Hind , Gerard Joling , Lee Towers, Big, Black & Beautifull, Sugar Lee Hooper, e.v.a.). Daarnaast was Hollywood Boulevard de vaste begeleidingsband van André Hazes. Jarenlang hebben ze overal (het Olympisch stadion, Amsterdam Arena) met André gespeeld. Op televisie was Hollywood Boulevard o.a. te bewonderen in de muziekquiz “het Swingpaleis” met Manuéla Kemp. Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband! De sfeergevoeligheid vindt haar basis in het feit dat alle leden van Hollywood Boulevard echte muziekfreaks zijn die met volledige overgave hun vak beoefenen. De basisbezetting van zes personen kan aangevuld worden met blazers en andere instrumentalisten, zodat de band ontstaat die past bij uw persoonlijke wensen en bij het thema van het feest.

De veelzijdigheid is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De Band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de Band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.

Wilt u meer weten over Hollywood Boulevard?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hollywood Boulevard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hollywood Boulevard.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hollywood Boulevard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hollywood Boulevard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Truus trut en de terlenka’s

Meuk

Hardcore Vibes

Music Line

Big Nick

Aanvraagformulier Hollywood Boulevard

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens