Beurzen, Festival, Winkelcentrum promotions

Hippe suikerspin dame

Wilt u Hippe suikerspin dame boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hippe suikerspin dame vindt u hier op deze pagina.

Haal overheerlijke suikerspinnen naar jouw evenement met deze Hippe Suikerspin Dame. Er is keuze uit verschillende smaken en kleuren. Bovendien worden de suikerspinnen aangekleed met hippe versieringen. Naast dat zij overheerlijke suikerspinnen maakt is zij natuurlijk ook een prachtige vertoning. 

Een dame die begrijpt wat hip en chique is! Uitermate geschikt voor evenementen waarbij volwassenen ook een lekkere suikerspin lusten, maar ook natuurlijk ook zeer geschikt voor kinderevenementen.

De suikerspinmachine staat in een mooi barstuk met LED-verlichting

Wilt u meer weten over Hippe suikerspin dame?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hippe suikerspin dame is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hippe suikerspin dame.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hippe suikerspin dame ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hippe suikerspin dame zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hippe suikerspin dame

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens