Beurzen, Festival, Winkelcentrum promotions

Hippe popcorn dame

Wilt u Hippe popcorn dame boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hippe popcorn dame vindt u hier op deze pagina.

Haal overheerlijke popcorn naar jouw evenement met deze Hippe Popcorn Dame. De popcorn is vers gebakken op locatie. Bovendien wordt de popcorn aangekleed met hippe eetbare glitters. Naast dat zij overheerlijke popcorn maakt is zij natuurlijk ook een prachtige vertoning. 

Een dame die begrijpt wat hip en chique is! Uitermate geschikt voor evenementen waarbij volwassenen ook lekkere popcorn lusten, maar ook natuurlijk ook zeer geschikt voor kinderevenementen. De popcorn machine staat in een mooi barstuk met LED-verlichting. 

Wilt u meer weten over Hippe popcorn dame?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hippe popcorn dame is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hippe popcorn dame.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hippe popcorn dame ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hippe popcorn dame zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hippe popcorn dame

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens