Artiesten

Hilversum House Mafia

Wilt u Hilversum House Mafia boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hilversum House Mafia vindt u hier op deze pagina.

Hilversum House Mafia = dansen op de herkenbare en energieke beats van songs die je absoluut kunt meezingen. Omdat een feest leuk mag zijn voor iedereen, hoor je bij Hilversum House Mafia verschillende muziekstijlen die snel gemixt worden. Van een intieme clubavond tot festivalset: Hilversum House Mafia is klaar voor een feestje!

De naam ‘Hilversum House Mafia’ is een geuzennaam, in 2011 eens bedacht door vrienden Bingo Players. Maar vooral een ode aan de drie Zweedse muziekhelden.

YouTube video

Wilt u meer weten over Hilversum House Mafia?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hilversum House Mafia is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hilversum House Mafia.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hilversum House Mafia ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hilversum House Mafia zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hilversum House Mafia

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens