Sportief

Highland Games

Wilt u Highland Games boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Highland Games vindt u hier op deze pagina.

De oorsprong: De Schotse Highland Games dateren waarschijnlijk uit de elfde eeuw. De functie van de ‘Games’ was het organiseren van sociale evenementen voor de adel en de gentry en tevens het selecteren van een goed functionerend leger. Winnaars kregen een ‘job’ bij de koning of bij de ‘war-clans’. Bij de spelen werden de ‘clans’ (families) aangevoerd door een ‘chieftain’ (hoofdman) gehuld in een ’tartan dress’ (schotse kilt).

De ‘Games’: Uw groep wordt verdeeld in teams (clans) die onder aanvoering van in schotse kilt gehulde teamcaptains (chieftains) de strijd met elkaar aangaan op onderdelen als: boomstamwerpen, keistoten, boogschieten, hamerslingeren en touwtrekken. Een optreden van een doedelzakspeler en het organiseren van een whisky ‘nosing & tasting’ kunnen de schotse sfeer compleet maken! Voor de Highland Games hoeft u niet persé naar Schotland.

Wilt u meer weten over Highland Games?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Highland Games is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Highland Games.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Highland Games ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Highland Games zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Highland Games

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens