Creatief, Winkelcentrum promotions

High speed reveal

Wilt u High speed reveal boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van High speed reveal vindt u hier op deze pagina.

Creëer de meest spectaculaire onthullingen met dit razendsnelle oprolsysteem!

Het rolt vlot en geruisloos lichte stoffen op zoals Satinac, DekoTaft, Crunch en PolyStretch, om op spectaculaire wijze een podium, artiesten of producten te onthullen.

Combineer Hihg Speed Reveal met ons Kabuki valsysteem en creëer nog meer spektakel. Beide systemen zijn bovendien aanstuurbaar met slechts één enkele druk op de knop. Van activatie tot lancering en unieke lagesnelheidsmodus, de volledige bediening is mogelijk vanop de grond terwijl je live de status volgt op het scherm.

Wij installeren de compacte High Speed Reveal in de gewenste positie, aan het plafond of op de grond. Het systeem beschikt over een unieke configuratie die het gordijn in alle mogelijke richtingen kan laten verdwijnen! Dankzij de handige lagesnelheidsmodus is de stof ook makkelijk af te rollen tijdens tests of na de show.

Wilt u meer weten over High speed reveal?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over High speed reveal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van High speed reveal.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over High speed reveal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over High speed reveal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier High speed reveal

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens