Muziek

Heverband

Wilt u Heverband boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Heverband vindt u hier op deze pagina.

Entertainment, mensen laten genieten van muziek die vlot in de oren klinkt, toeschouwers tot op het puntje van de stoel brengen (of zelfs van de stoel!), zijn enkele troeven van de Heverband! Orkestleider Jan Ceulemans beschouwt zich hierbij niet als een traditioneel dirigent, veeleer als een muzikaal entertainer met als doel voor ogen: zijn publiek vermaken.

“The Black and White Sisters”.  Maureen & Lien, onze vaste orkestzangeressen, zorgen op een eigentijdse en onnavolgbare wijze voor de vocale invulling : dé hits vanaf de jaren 60 tot vandaag.

The Band

De Heverband vierde haar 30-jarig bestaan in 2013.
Ondertussen heeft dit groot showorkest het feest van niet minder dan 1.000 tevreden organisatoren mogen opvrolijken. Meer dan 350 artiesten werden begeleid waaronder:
Paul Young, Umberto Tozzi, Johnny Logan, Lee Towers, Demis Roussos, The Three Degrees,Viola Wills, The Gibson Brothers, Rob de Nijs, The Magic Platters, Adamo, Jocelyn Brown, René Froger.

Wilt u meer weten over Heverband?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heverband is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heverband.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heverband ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heverband zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Heverband

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens