Winkelcentrum promotions

Het kleine prinsesje

Wilt u Het kleine prinsesje boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het kleine prinsesje vindt u hier op deze pagina.

Ontmoet Prinses Aguilera, Koninklijke Hoogheid Koning Waldemar de Ie & Hare Majesteit Koningin Christina. Animatie met 4 personages, waarvan 3 animatronic’s, die elektrisch en/of pneumatisch via software in hun bewegingen (hoofd, bovenlichaam en armen) worden aangestuurd.

Wilt u meer weten over Het kleine prinsesje?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het kleine prinsesje is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het kleine prinsesje.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het kleine prinsesje ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het kleine prinsesje zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Het kleine prinsesje

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens