Artiesten, Muziek

Het feestteam

Wilt u Het feestteam boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Het feestteam vindt u hier op deze pagina.

Het Feestteam is sinds 1999 actief. Het duo heeft tijdens optredens maar één doel:  Groot feest maken!  De award ‘Beste feestact van Nederland’ hebben de heren all meerder keren mogen ontvangen. Hun slogan is: ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest!‘

Het Feestteam weet met goede feestmuziek en een superstrakke podium-act het publiek te raken. Een glimlach verschijnt op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en iedereen gaat mee in de aanstekelijke feeststemming. De act straalt alleen maar positiviteit uit.

Het Feestteam is regelmatig te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook verwierf het Feestteam landelijke bekendheid door optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, en door optredens in oa. het Gelredome, de Kuip en de Ahoy.

Met een voortdurend wisselende show zal het zeker lukken om iedere keer opnieuw de locatie op zijn kop te zetten. Dit wordt dus knallen met het feestteam, “De beste feestact van Nederland”.

Met Het Feestteam is een feest bij voorbaat geslaagd!

YouTube video

Wilt u meer weten over Het feestteam?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Het feestteam is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Het feestteam.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Het feestteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Het feestteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Lawineboys

Django Wagner

Stef Ekkel

Rob Ronalds

Aanvraagformulier Het feestteam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens