Artiesten

Henk Damen

Wilt u Henk Damen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Henk Damen vindt u hier op deze pagina.

Henk Damen, geboren 15 augustus 1980 in ‘s-Hertogenbosch, heeft 10 jaar geleden op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen, doordat hij vijf jaar geleden “live” ging zingen voor de A&R mensen van het destijds beroemde Nederlandse label Dino Music, die onmiddellijk onder de indruk waren van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid. 

Zijn eerste Cd-single uit het voorjaar van 2002, “Ik Droom M’n Hele Leven Van Jou”, heeft bij het Nederlandse publiek de definitieve doorbraak geforceerd voor dit talent op Nederlandstalig zang-gebied: Henk Damen!   Inmiddels begint Henk de vruchten te plukken van de oprukkende populariteit van het Nederlandstalige lied. Hij wordt ook wel getipt als de ‘coming man’ van het levenslied en we zullen in de toekomst dan ook veel van hem horen. In 2007 werd de titel ‘Wat Een Lekker Ding’ met succes op single uitgebracht en 2008 werd goed begonnen voor Henk met zijn tot nu toe grootste Hit uit zijn carrière ‘Ik Wil Jou Voor Altijd’, welke weken in de top 20 van de Megacharts stond  genoteerd!

In 2010 heeft hij het album ‘Laat Mij Alleen’ uitgebracht. In 2011 heeft Henk Damen een “Het Beste Van…” uitgebracht met daarop al zijn grootste hits. Dit werd gevolgd door de albums ‘Vandaag Begint M’n Leven’ (2013) en ‘een Moederhart’ (2015) met zijn hit ‘Mijn Zigeunermeisje’ en het duet met de Zangeres Zonder Naam (‘Jongen’). In 2016 verrast Henk met zijn hit ‘Wie Denk Jij Wel Wie Je bent’ gevolgd door de mooie ballad ‘Trouw Met Mij’ die Henk uitbracht ter ere van zijn huwelijk met Nathalie. Zijn laatste singles zijn o.a. ‘Comment Ca Va’ en eind 2019 kwam Henk met de track ‘Julia’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Henk Damen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henk Damen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henk Damen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henk Damen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henk Damen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Rob van Daal

Ferry de Lits

Jack van Raamsdonk

Frank van Etten

Aanvraagformulier Henk Damen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens