Helikopter dropping

Wilt u Helikopter dropping boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Helikopter dropping vindt u hier op deze pagina.

Al hobbelend zit u in een legertruck en dendert over de Veluwse zandpaden. U stapt uit en staat oog in oog met een van onze helikopters. Enkel en alleen voor u en uw collega’s hier in de bossen geland. De vlucht is een sensatie om te beleven. U zet de koptelefoon op en heeft contact met de piloot. Hij brengt u naar het onbekende en vliegt met een snelheid van 200 km/u laag boven de grond. De landing wordt ingezet en u stapt uit, daar is het moment waar u op eigen benen verder moet.

Stippel aan de hand van het Global Positioning System uw eigen weg uit, loop naar een unieke locatie om daar nieuwe coördinaten te vinden en te verdienen. Waypoint Alpha Wiskey Delta zal uw picknicklocatie zijn. En bij Victor Charly Foxtrot kunt u met behulp van metaaldetectors nieuwe coördinaten verdienen. Vervolgens gaat u per mountainbike of tandem op weg om de volgende uitdagingen en opdrachten te vinden.

Modder op uw gezicht tijdens het quadrijden en een nat pak gekregen bij het vlot bouwen? Dan wordt het tijd om naar uw eindlocatie te vertrekken. ’s Avonds is het na een welverdiende barbecue tijd om uw eigen legertent op te bouwen en uw slaapplaats te creëren. Een spannend dranksmokkelspel is hierna de opdracht. U kunt hiermee meer proviand tijdens het kampvuur verkrijgen. In de ochtend krijgt u een stevig ontbijt waarbij u zelf water moet koken en een eitje kan bakken. Een helikopterdropping is als middag-/dag-/of meerdaags programma te boeken en geheel naar uw wensen in te vullen.

Wilt u meer weten over Helikopter dropping?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Helikopter dropping is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Helikopter dropping.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Helikopter dropping ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Helikopter dropping zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Helikopter dropping

Gegevens van het optreden

Contactgegevens