Sprekers

Heleen van Royen

Wilt u Heleen van Royen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Heleen van Royen vindt u hier op deze pagina.

Heleen van Royen, geboren in 1965, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouw, Godin van de jacht, De ontsnapping, De mannentester en Sexdagboek, die bijna allemaal succesvol werden verfimd en bewerkt voor theater. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim 1.7 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire ‘Het doet zo zeer’ over de dementie van haar moeder. Ze woont samen met Bart Meeldijk.

Wilt u meer weten over Heleen van Royen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heleen van Royen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heleen van Royen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heleen van Royen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heleen van Royen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Heleen van Royen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens