Heavy Hoempa

Wilt u Heavy Hoempa boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Heavy Hoempa vindt u hier op deze pagina.

HEAVY HOEMPA

Heavy Hoempa bestaat uit7 blazers en een drummer die tot het gaatjegaan!

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal.Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica,Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen ophetpodiumopeen metalfestival, maar ook‘zonder stekkers’op elke braderie,straattheater en zelfs jazzfestival.

Maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen!

Voor de echt zware metalen gelegenheden gaat het volume echter op 11en worden ook de fijnproevers bediend met meezingers van o.a. Slipknot,System of a Down, Judas Priest en Pantera!

Wilt u meer weten over Heavy Hoempa?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Heavy Hoempa is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Heavy Hoempa.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Heavy Hoempa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Heavy Hoempa zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Coronas

FloorJaxx

Vaja Kon Dioz

The High Society Jazzband

PPM Band

Aanvraagformulier Heavy Hoempa

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens