Shows

Hayashi

Wilt u Hayashi boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hayashi vindt u hier op deze pagina.

Hayashi is inmiddels wereldwijd een fenomeen op het gebied van goochelen en mentalisme. Niet alleen weet hij met zijn trucs het publiek te boeien hij is daarnaast ook een talent op het gebied van talen. Door zijn shows wereldwijd tracht hij altijd een paar woorden tot zijn ‘lokale publiek’ te spreken in de moedertaal. 

Tijdens zijn interactieve show laat hij zijn behendigheid met samoarai zwaarden zien en natuurlijk verassende goocheltrucs. Halverwege de show heeft hij een humoristische en boeiende komkommer act. 

Na deze podium show zal hij nog een uur het publiek boeien met een close up magic. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Hayashi?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hayashi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hayashi.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hayashi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hayashi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hayashi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens