Artiesten, Muziek

Havenzangers 2.0

Wilt u Havenzangers 2.0 boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Havenzangers 2.0 vindt u hier op deze pagina.

Vader en zoon Mulder zijn de onbetwiste feest meesters van dit moment en zijn na zoveel hit-singles niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige circuit. Vader Willem maakte deel uit van de originele formatie Havenzangers waarmee hij grote succesen behaalde. Na dit avontuur gaat hij met zoon Wesley het podium op als Mulder & Mulder. Met hun vrolijke, opzwepende repertoire, aangevuld met de grootste hits van de Havenzangers, weten ze tijdens optredens keer op keer weer te verrassen en is het “Feest voor jong en oud“.

Begin 2015 is de naam omgedoopt naar Havenzangers 2.0. De heren staan garant voor een spetterend optreden: één groot feest der herkenning! Na hits als Countrydans, Butterfly en Want Als De Zon maakten ze afgelopen carnaval furore met hun kraker Dan Gaan Die Handen Hoog. De single ‘Ik Wil Een Zoen’ is zomers en gezellig. 

Willem was onderdeel van de originele formatie van Havenzangers, één van Nederlands bekendste artiesten. Willem werd in 2003 onderscheiden met Ridder In De Orde Van Oranje Nassau. Willem’s TV debuut was in Circus Boltini. Wesley draait mee aan de top van de internationale paardensport

Hits o.a. Countrydans, ’s Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier en Dan Gaan Die Handen Hoog.

YouTube video

Wilt u meer weten over Havenzangers 2.0?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Havenzangers 2.0 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Havenzangers 2.0.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Havenzangers 2.0 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Havenzangers 2.0 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Havenzangers 2.0

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens