Artiesten, Muziek

Harten 10

Wilt u Harten 10 boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Harten 10 vindt u hier op deze pagina.

Het was het jaar 2008 dat Martien en Tineke hun eerste single als duo met de titel ‘Geleend’ hebben uitgebracht.  De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd. 

Twee jaar later kwam hun eerst album genaamd ‘Liefde maakt blind’ met hierop de bekende nummers ‘Wat is Mooier’, ‘Liefde maakt blind’ en ‘Ik Wil Je Niet Kwijt’, maar er volgden al snel meerdere singles zoals: ‘Als Ik Het Nu Niet Doe’ en ‘Zo zoals je bent’. Wisselend geluid in de singles van Harten 10, beetje Nederpop, maar je hoort ook soms een ‘piraten’ vleugje. 

In de piratenwereld zijn ze graag geziene artiesten op het podium. Menig piratenzender zorgt er jaarlijks voor dat het duo op hun podium staat. Met het uitbrengen van diverse nummers op vinyl heeft mede geleid tot een grote populariteit in de noordoostelijke piratenwereld en een goed gevulde agenda. 

Vele honderden of zelfs duizenden meezingende fans zijn geen uitzondering bij hun optredens. Naast de piratenfeesten staat het duo ook veel op pleinfeesten en festivals waaronder het Mega Piraten Festijn.

Begin 2015 was Harten 10 te zien in het SBS Tv-programma Bloed Zweet & tranen met hun eigen nummer ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’. Dat dit niet zonder succes was bleek na de uitzending want binnen twee uur stond ‘Bewaar Je Dromen Niet Voor Morgen’ op Nummer 87 van de iTunes top 100. 

Dat zelfde jaar lanceerden ze de singles ‘Blijf Bij Mij’, ‘Dat Was Vroeger’, ‘Als Ik Zing’ en ‘Hou Me Vast’. En de singles blijven daarna maar komen…. ‘Machtig Mooi’, ‘Beetje Bij Mij’, ‘Twee Witte Paarden’ en ‘Bestemming Bekend´.  Deze laatste genoemde werd in 2017 ook de titel van hun nieuwste album en de Theater show die georganiseerd werd door het duo zelf.

Dat jaar kende ook een hoogtepunt voor hun single ‘Wat is Mooier’. De bijbehorende clip gaat de magische grens van 500.000 hits voorbij op YouTube.  Ook de artiestenreis naar Kos, de eigen georganiseerde reis met fans naar Duitsland waren momenten om trots op te zijn.

Solo staat Tineke haar ‘mannetje’ op de bühne……. Met bv ‘Die Immer Lacht’ en ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ maakt ze de fans erg blij tijdens hun optredens.  Ook met Engelstalige covers gaat het haar prima af.

YouTube video

Wilt u meer weten over Harten 10?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Harten 10 is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Harten 10.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Harten 10 ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Harten 10 zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Johan Faber

Bastiaan Ragas

The Boyband Battles

Jeffrey Heesen

Brace

Aanvraagformulier Harten 10

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens