Sprekers

Harry Piekema

Wilt u Harry Piekema boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Harry Piekema vindt u hier op deze pagina.

Acteur en regisseur Harry Piekema (1959) was van 2004 tot en met 2014 te zien als de populaire Albert Heijn supermarktmanager van Dalen in de reclamespotjes van Albert Heijn. Voor die tijd acteerde en regisseerde hij bij theatergezelschappen als de Paardenkathedraal  en de Toneelschuur. In 2013 was hij te horen als voice-over van de natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis’.

Harry Piekema richt zich op het vergroten van zeggingskracht en authenticiteit van anderen. Non-verbaal gedrag, innerlijke houding en humor zijn hierbij voor hem belangrijke elementen. Hij zoekt altijd naar goede ingangen om deelnemers te helpen om hun invloed en werking te vergroten.

Spreker

Hij combineert zijn ervaring als acteur, commercial-maker en communicatietrainer in een lezing over kracht van persoonlijke communicatie en humor.

Wilt u meer weten over Harry Piekema?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Harry Piekema is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Harry Piekema.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Harry Piekema ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Harry Piekema zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Harry Piekema

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens