Artiesten

Haris Alagic

Wilt u Haris Alagic boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Haris Alagic vindt u hier op deze pagina.

De 17-jarige Haris Alagic is geboren en getogen in Eindhoven. Zijn Bosnische roots (zijn ouders zijn vluchtelingen) hebben een grote impact op hem en zijn muziek. Ook zijn opa, een Bosnische volkszanger, heeft hem veel geleerd.

Op 5 juli 2013 is hij verkozen tot de winnaar van de vijfde editie van X-Factor. Hij versloeg in de finale zijn concurrenten Adriaan en de jongensband B-Brave.
Hij lanceerde in de show zijn debuutsingle ‘Playing with Fire’.

Wilt u meer weten over Haris Alagic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Haris Alagic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Haris Alagic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Haris Alagic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Haris Alagic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Haris Alagic

Gegevens van het optreden

Contactgegevens