Muziek

Hardcore Vibes

Wilt u Hardcore Vibes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hardcore Vibes vindt u hier op deze pagina.

Gabbers na 23 jaar uit atoomkelder 7 juli 1995 Ubbelterveen – Achter polder. Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste test run, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 23 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta.

De politie vond de groep 23 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren. Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes. Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto. De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland weer langzaam tot inkeer komt. 

Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

YouTube video

Wilt u meer weten over Hardcore Vibes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hardcore Vibes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hardcore Vibes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hardcore Vibes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hardcore Vibes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Abba tribute

Anouk

Sambaband

Groove Department

Oerend Hard

Aanvraagformulier Hardcore Vibes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens