Artiesten, Beurzen, Festival, Muziek

Feestduo Happy Ouwer

Wilt u Feestduo Happy Ouwer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Feestduo Happy Ouwer vindt u hier op deze pagina.

Dat zijn wij, Ewald Janssen en Arno Peters samen met hun crew Patrick Schiks en chauffeur Patrick Verbeek!

Happy Ouwer is een feestduo dat bekend staat om hun energieke optredens en aanstekelijke Nederlandstalige feestmuziek. Met hun unieke mix van vrolijke deuntjes en interactieve performances weten zij keer op keer het publiek te vermaken. Of het nu in een achtertuin, feesttent of kroeg is, deze gangmakers zorgen ervoor dat er 365 dagen per jaar gefeest wordt.

Als graag geziene gasten op diverse gelegenheden weten ze precies hoe ze de sfeer moeten brengen. Ze zijn niet alleen in Nederland bekend, maar hebben ook internationale ervaring. Zo hebben ze onder andere opgetreden voor Defensie in landen als Mali, Afghanistan, Irak, Litouwen, Slowakije en Noorwegen. Het duo weet overal waar ze komen een geweldige party neer te zetten.

Een optreden van Happy Ouwer is niet compleet zonder de kleurrijke toevoegingen zoals vlaggetjes, confetti of foam lichtstaven. Deze elementen maken de show niet alleen visueel spectaculairder, maar betrekken ook het publiek bij het feestgevoel. Het is echt iets wat je moet hebben ervaren om het volledig te begrijpen.

Met hun tape-act van 30 minuten weten ze binnen korte tijd een onvergetelijke indruk achter te laten. De setlist bestaat uit een combinatie van de beste Nederlandstalige kroeg nummers en feestmuziek die stuk voor stuk garant staan voor meezingplezier en dansbare momenten. Het duo weet als geen ander hoe ze het publiek kunnen laten genieten en meeslepen in hun feestelijke wereld.

Wat Happy Ouwer onderscheidt van andere feestacts is hun nuchtere en directe benadering. Ze weten precies wat het publiek wil en spelen daar moeiteloos op in. Geen poespas of overbodige formaliteiten, maar gewoon een gezellige avond waarbij iedereen los kan gaan op de beste Nederlandstalige feestmuziek.

Kortom, Happy Ouwer is een feestduo dat voor 111% garant staat voor 30 min feest. Met hun optredens vol energie, interactie en de beste Nederlandstalige hits weten ze elke locatie om te toveren tot een waar feestparadijs. Of je nu in Nederland bent of ergens ver daarbuiten, deze gangmakers zorgen ervoor dat er altijd iets te vieren valt. Dus pak je dansschoenen en bereid je voor op een onvergetelijke avond met Happy Ouwer!

YouTube video

presskit: Happy Ouwer

Wilt u meer weten over Feestduo Happy Ouwer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Feestduo Happy Ouwer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Feestduo Happy Ouwer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Feestduo Happy Ouwer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Feestduo Happy Ouwer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frans Duijts

Marco de hollander

Gullie

Harten 10

Henk Wijngaard

Aanvraagformulier Feestduo Happy Ouwer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens