Overig Entertainment

Hans Teeuwen

Wilt u Hans Teeuwen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Teeuwen vindt u hier op deze pagina.

Hans Teeuwen is geboren op 3 maart 1967 in het dorpje Budel, een dorpje in Brabant op de grens van Limburg en Belgie. Zijn vader was sportleraar en zijn moeder speelde piano en zong in het kerkkoor. Hij heeft als opleiding de mavo gedaan.

De havo heeft hij geprobeerd maar is niet gelukt. Na de havo heeft hij niet veel gedaan en in 1988 is hij begonnen aan de opleiding drama aan de hogeschool Eindhoven, die opleiding heeft hij afgesloten in 1991.

Tijdens het eindexamenproject ontmoette hij Roland Smeenk. Roland was een straatmuzikant.

Teeuwen en Smeenk besloten samen een cabaretduo te vormen. Zij deden in 1991 mee met de Camaretten en wonnen deze ook met de show Heist.

Van dit korte programma hebben ze een avondvullend programma gemaakt en wilden in het hele land gaan optreden, maar jammer genoeg is Roland Smeenk in een auto-ongeluk omgekomen. Dit was nog voordat ze hun try-outs van Heist afgerond hadden.

Daarna zijn de twee programma’s Hard & Zielig (1994 tot 1995) en Met Een Breierdeck (1995 tot 1997) uitgekomen. In oktober ’97 zou zijn nieuwe show in premiere gaan, maar Hans had daar nog te weinig materiaal voor en werd dus uitgesteld. Daarna heeft Teeuwen een tijd niet meer op het podium gestaan. 

Onder de titel ‘Hans Teeuwen probeert’ heeft Hans, na die periode van afwezigheid op de podia, en serie weekvoorstellingen in het Betty Asfalt Complex gegeven. Daarbij speelt hij, samen met zijn ex-vriendin Kim van Kooten , nog een hoofdrol in de film Jezus Is Een Palestijn een film van Lodewijk Crijns. Verder heeft Hans nog aan andere activiteiten meegedaan, zoals De Mannen Van De Radio ( samen met Pieter Bouwman en later ook Theo Maassen), Een Heerlijk Avondje, een aflevering van Debiteuren en Crediteuren (Hans speelde de ‘goede’ Sint) ook heeft Teeuwen opgetreden voor Amnesty International Gala in 1994.  In 2006 gaf Hans Teeuwen aan om te stoppen met touren.

YouTube video

Wilt u meer weten over Hans Teeuwen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Teeuwen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans Teeuwen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Teeuwen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Teeuwen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hans Teeuwen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens