Sprekers, Workshop

Hans Spitsbaard

Wilt u Hans Spitsbaard boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Spitsbaard vindt u hier op deze pagina.

Hans Spitsbaard, de jonge winnaar van het populaire tv-programma Heel Holland Bakt in 2017, was tot voor kort nog student Technische Bedrijfskunde maar is nu fulltime bakker. Nadat hij het programma heeft gewonnen en stage heeft gelopen bij meesterbakker en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven wist hij zeker dat bakken zijn grote passie is. In februari 2018 lanceerde de 22-jarige Hans zijn eerste boek ‘Leer bakken met Hans’, een bakboek met heerlijke recepten. Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat hij graag zijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken.

Wilt u meer weten over Hans Spitsbaard?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Spitsbaard is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans Spitsbaard.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Spitsbaard ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Spitsbaard zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hans Spitsbaard

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens