Hans Freie

Wilt u Hans Freie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hans Freie vindt u hier op deze pagina.

Hans Freie is al jaren professioneel actief in heel Nederland en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het muzikale vak. Hij speelde in verschillende bands zoals Social Heat, Maxim en Duo Penotti. 

Hans is ook te boeken als duo met zangeres Eefje Polman, een dame met een geweldige stem en uitstraling. 

Het repertoire dat Hans brengt, kan met recht allround genoemd worden. Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu. Hans heeft muziek voor alle leeftijden. Als geen ander kent hij het wenspatroon van zijn opdrachtgevers en dat komt door zijn jarenlange ervaring. Met zijn geluidsinstallatie (A-set tot 250 personen), smaakvolle kleding en entourage kan Hans geboekt worden voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

Wilt u meer weten over Hans Freie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hans Freie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hans Freie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hans Freie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hans Freie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hans Freie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens