Hair extensions shop

Wilt u Hair extensions shop boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Hair extensions shop vindt u hier op deze pagina.

De nieuwste rage op haargebied! In onze Hair Extensions Shop worden in het kapsel van uw gasten felgekleurde haarstrengen aangebracht om het extra feestelijk en trendy te maken, geheel in de sfeer van de laatste mode. Zowel dames als heren met gevoel voor stijl (en humor) kunnen zich door onze haarverzorgers van een nieuwe coupe laten voorzien – die zich overigens heel gemakkelijk weer ongedaan laat maken.

Wilt u meer weten over Hair extensions shop?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Hair extensions shop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Hair extensions shop.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Hair extensions shop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Hair extensions shop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Hair extensions shop

Gegevens van het optreden

Contactgegevens