Dans, Shows

Haidy’s limbo & fire show

Wilt u Haidy’s limbo & fire show boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Haidy’s limbo & fire show vindt u hier op deze pagina.

Puur Zuid-Amerikaans, vurig Spaans, opzwepend Afrikaans

Exotische brunettes verzekeren u van een adembenemende show. Zet u schrap voor limbo van de bovenste plank, samba, swingender dan ooit en Afrikaanse dans, recht uit het hartje van de Serengeti. De vuuract zorgt ervoor dat het een onvergetelijk, spetterend geheel wordt!

Deze dames swingen de pan uit. De temperatuur gaat ongetwijfeld de hoogte in!!! U waant zich in Rio de Janeiro, droomt van een safari in Tanzania en fantaseert over avontuurlijk reizen naar verre eilanden. Maar veel tijd om weg te dromen is er niet. How low can you go!?! Tijd om te bewijzen hoe lenig u wel kan zijn!

Er zijn diverse shows mogelijk: Limbo, samba en Afrikaanse dans

Wilt u meer weten over Haidy’s limbo & fire show?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Haidy’s limbo & fire show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Haidy’s limbo & fire show.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Haidy’s limbo & fire show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Haidy’s limbo & fire show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

Swing Paleis

Aanvraagformulier Haidy’s limbo & fire show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens