Overig Entertainment, Shows

Guido Weijers

Wilt u Guido Weijers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Guido Weijers vindt u hier op deze pagina.

Guido Weijers werd bekent toen hij in 2000 de Publieksprijs won op het Camerettenfestival. Zijn eerste voorstelling Oxymoron speelde hij meer dan 350 keer, waaronder in het Luxor theater en De Kleine Komedie, Guido was ook graag geziene gast op festivals zoals Lowlands, De Uitmarkt en internationaal in Dubai en Noorwegen.

Zijn tweede voorstelling Myosotis! maakte Weijers nog bekender: hij speelde in grote zalen en de landelijke pers bracht hem goede recensies. Alle bezoekers kregen na afloop van de voorstelling een zakje zaadjes van dit plantje mee. Tussendoor speelde hij een impro-voorstelling ‘Chaos met Guido’. Van december 2005 t/m december 2007 toerde Weijers met zijn derde voorstelling XIPNAO! langs de theaters. Weijers behoort sinds deze tour tot de ‘best verkopende’ cabaretiers van Nederland.

Begin 2009 begon Weijers aan zijn nieuwe tour: AXESTOS. Vanaf 2013 tourt Guido door heel Nederland met zijn voorstelling V. Guido Weijers behoort tot de populairste cabaretiers van Nederland. Hij vertegenwoordigt de zapgeneratie: Snel, scherp, sportief, vol energie, kritisch, en rebels. Alle voorstellingen van Weijers verschijnen op DVD of worden uitgezonden op TV.

In 2006 verzorgde Guido voor het eerst de Oudejaarsconference voor de VARA. Hiernaar keken op Oudejaarsavond 2006 meer dan 1,7 miljoen mensen. Op verzoek van de zender verzorgde Weijers eveneens de Oudejaarsconference 2007. Ook deze show trok ruim 1,7 miljoen kijkers. In september beginnen de shows in de theaters waarna er op oudejaarsavond de voorstelling op tv word uitgezonden. Weijers speelde tussen 21 en 26 december 2009 ‘de grootste Oudejaarsconference aller tijden’. In het Bredase Chassé Theater wordt 12 keer ‘Guido’s Kerstspektakel/Oudejaarsconference 2009’ gespeeld. Weijers Oudejaarsconference staat centraal en wordt omlijst door een aantal spectaculaire acts.

Wilt u meer weten over Guido Weijers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Guido Weijers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Guido Weijers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Guido Weijers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Guido Weijers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Guido Weijers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens