Grote Snow Globe

Wilt u Grote Snow Globe boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Grote Snow Globe vindt u hier op deze pagina.

Iedereen kent de welbekende sneeuwbol wel. Precies, schudden waarna het prachtig begint te sneeuwen in de bol. Vanaf nu kun je zelf in zo’n sneeuwbol kruipen en de grote hoofdrol spelen, of ga je voor een grote sneeuwballen gevecht? Stap in de wonderen wereld en beleef dit nieuw en unieke avontuur!

Deze grote mega sneeuw bol ofwel snowglobe zorgt voor een waar spektakel. Een unieke belevenis want nooit eerder kon je zelf in een de welbekende sneeuwbollen.

Wilt u meer weten over Grote Snow Globe?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Grote Snow Globe is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Grote Snow Globe.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Grote Snow Globe ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Grote Snow Globe zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Grote Snow Globe

Gegevens van het optreden

Contactgegevens