Green Screen Fotografie

Wilt u Green Screen Fotografie boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Green Screen Fotografie vindt u hier op deze pagina.

Het ene moment staat de bezoeker nog voor een groene achtergrond en enkele seconden later staat hij bij een tempel in Azië, tussen de elanden in Scandinavië of midden in het Colosseum in Italië

De foto word met grote enthousiasme vertoond aan de familie en vrienden van de bezoekers, en de naam van de opdrachtgever staat eronder!   Green screens worden vaak gebruikt in de filmwereld. Een persoon staat voor een groen scherm (het ‘green screen’) en wordt gefilmd. De computer filtert de groene achtergrond weg en zo worden de personen in een andere foto (of video)geplakt. 

ITB gebruikt deze techniek ook en er zijn talloze mogelijkheden om dit groene scherm toe te passen. Vele mensen zullen helemaal opgaan in de fantasie van het verblijf in het werelddeel en zullen het geweldig vinden, wat resulteert op echt spontane foto’s. Spontane foto’s zijn natuurlijk het leukst om te hebben als bezoeker of klant,dus reken maar dat deze foto niet snel weggegooid wordt.

Wilt u meer weten over Green Screen Fotografie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Green Screen Fotografie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Green Screen Fotografie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Green Screen Fotografie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Green Screen Fotografie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Green Screen Fotografie

Gegevens van het optreden

Contactgegevens