Artiesten

Gordon

Wilt u Gordon boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gordon vindt u hier op deze pagina.

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Toen voorzag nog niemand in Nederland en Belgie¨ dat Gordon ‘niet even, maar voor a´ltijd bij ons zou zijn’. Want hij is vrijwel dagelijks wel ergens te zien of te horen: radio, tv, Spotify, kranten, FB, Instagram en zeker de roddelbladen. De een noemt hem publieksgeil, de ander zalvend gracious. Dat a´lles wat hij aanraakt in goud verandert, is misschien too much. Maar zijn succes in de horeca, twee Blushing-zaken en restaurant The Burger Room, bewijzen zijn zakelijke vernuft. 

Gordon, de man die ooit zei dat hij ‘vloeiend kaasstengels’ sprak, heeft eind 2019 een transitie doorgemaakt dankzij zijn nieuwe, gezonde levensstijl. Daarom maakt de wereld in 2020 kennis met Gordon 2.0: fitter, frisser, maar net zo scherp en vrolijk als voorheen. Hij gaat hosten, presenteren en weer zingen. Daarnaast biedt Gordon, ge-inspireerder dan ooit, zich aan als motiverend spreker bij congressen, bedrijfs- presentaties en events. Ook is deze Gordon 2.0 in te huren als leading man om een merk, naam of product in de markt te zetten. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Gordon?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gordon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gordon.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gordon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gordon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Harten 10

Blues Brothers imitator

Frans Duijts

De Entertainer Rocky

Jan Rietman

Aanvraagformulier Gordon

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens