Artiesten, Entertainment

GLORIA’S SOUND MACHINE

Wilt u GLORIA’S SOUND MACHINE boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van GLORIA’S SOUND MACHINE vindt u hier op deze pagina.

Gloria’s Sound Machine kwam tot leven in 2023 toen Talpa Denise Rivera vroeg om een speciale band te vormen als eerbetoon aan Gloria Estefan.

Dit leidde tot de oprichting van een opmerkelijk 15-koppig orkest, bestaande uit getalenteerde jonge professionele muzikanten, voornamelijk afkomstig uit Friesland.

Het diverse orkest omvat vier percussionisten, twee toetsenisten, een bassist, twee gitaristen, twee backingvocalisten en drie blazers,

allemaal onder de bezielende leiding van Denise Rivera, een ervaren leadzangeres.

Gloria’s Sound Machine schittert in het televisieprogramma “Battle Of The Bands, The Tribute”, dat vanaf zaterdag 6 januari te zien is op SBS6 om 20:00 uur.

Hier krijgt het orkest de kans om hun eerbetoon aan Gloria Estefan aan een breed kijkerspubliek te presenteren.

De muzikale reis van Denise Rivera omvatte eerder optredens met gerenommeerde artiesten, waaronder Candy Dulfer.

Als voormalig achtergrondzangeres bij Enrique Iglesias heeft Denise met haar rijke ervaring een reputatie opgebouwd als een echte powerhouse op het podium.

Haar energieke optredens maken het onmogelijk om stil te blijven zitten, waardoor ze niet alleen de muzikale erfenis van Gloria Estefan eer aandoen,

maar ook een onvergetelijke live-ervaring bieden.

Wilt u meer weten over GLORIA’S SOUND MACHINE?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over GLORIA’S SOUND MACHINE is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van GLORIA’S SOUND MACHINE.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over GLORIA’S SOUND MACHINE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over GLORIA’S SOUND MACHINE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

SINATRA BY DOUGLAS & BOSCO

A Tribute to Roy Orbison by Gene Travis

The Elvis tribute show by Dirk van Hamond

BROTHERS OF BLUES, A TRIBUTE TO JAKE & ELWOOD BLUES

”Spürst Du Das” Helene Fischer Tribute Act

Aanvraagformulier GLORIA’S SOUND MACHINE

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens