Artiesten

Glennis Grace

Wilt u Glennis Grace boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Glennis Grace vindt u hier op deze pagina.

Glennis Grace boeken doet u via ITB entertainment. Glennis Grace is al jaren een zangeres aan de top en te boeken voor uw bedrijfsfeest, opening, braderie of evenement. Glennis Grace leerde liet zich in 1994 als eerste zien als de ‘Young Whitney Houston’.  Glennis Grace was toen15-jaar en met een grote meerderheid van stemmen won ze de finale van de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman. Inmiddels is Glennis Grace een bekend gezicht op de Nederlandse podia waar zij, met haar indrukwekkende stemgeluid en performance, elk soort publiek weet te veroveren.

In 1994 leerde Nederland GLENNIS GRACE kennen als de ‘Young Whitney Houston’ toen zij op 15-jarige leeftijd, met grote meerderheid van stemmen, de finale won van de ‘Soundmixshow’ van Henny Huisman. Inmiddels 25 jaar oud is zij een bekend gezicht op de Nederlandse podia waar zij, met haar indrukwekkende stemgeluid en performance, elk soort publiek weet te veroveren.
Zij trad inmiddels op in vele theaters en stond meerdere malen in Ahoy’ als ‘special guest’ tijdens de shows van Frans Bauer en René Froger. Zij had single-hits met o.a. “Always On My Mind”, “Absolutely Not” en het prachtige “A Moment Like This” van haar 22 tracks bevattende album “Secrets Of My Soul” dat in 2003 verscheen.

Ook op radio en tv is Glennis Grace een graag geziene gast, zo was zij ondermeer ‘live’ te horen bij de ochtendshows van Edwin Evers, Gordon en Rob Stenders en op tv was zij tweemaal te gast bij ‘Barend & van Dorp’, ‘Life & Cooking’, ‘De Paul de Leeuw Show’, ‘Goedemorgen Nederland’, de ‘Staatsloterijshow’ en ‘Staatsloterij Magazine’ en als hoogtepunt bij de klok van 12 uur in de ‘Oudejaarsloterijshow’ van 31 december 2003.
Zij heeft zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres met een professionele performance en is een veelgevraagde act op vele bedrijfsfeesten en evenementen in binnen- en buitenland o.a. voor Princess en de Qoute 500. Een recent hoogtepunt was haar optreden voor Farouk Hairsystems USA toen zij met een acapella uitvoering van het Amerikaans volkslied een staande ovatie kreeg van het Amerikaanse publiek van zo’n 4000 man.

Glennis Grace is te boeken als tape act of met live band.

YouTube video

Wilt u meer weten over Glennis Grace?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glennis Grace is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glennis Grace.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glennis Grace ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glennis Grace zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

A Butterfly Mind

Lasgo

FloorJaxx

Cascada

Romy Monteiro

Aanvraagformulier Glennis Grace

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens