Recreatie, Winkelcentrum promotions, Workshop

Glasblazen

Wilt u Glasblazen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Glasblazen vindt u hier op deze pagina.

Glasentertainment is de spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door samensmelting van vuur, glas en menselijk vernuft fascinerende en onverwachte creaties ontstaan. Door ambachtelijke vaardigheden te combineren met moderne technieken en daar ook nog een stuk show aan toe te voegen weet men schitterende demonstraties glasblazen te geven op elke gewenste locatie en voor ieder publiek. Op personeelsfeesten: spectaculaire shows afgewisseld met de mogelijkheid om uw gasten zelf achter de brander plaats te laten nemen en na een spoedcursus glasblazen zijn of haar eigen kunstwerk te creëren en na afloop als souvenir mee naar huis te nemen.

Eerst wordt er een introductieshow gegeven. Na elkaar kunnen vervolgens 10 personen per uur een kunstwerkje blazen. Als dit afgekoeld is, is er een mogelijkheid om deze kunstwerken te gaan beschilderen. Als alles klaar is kunnen de complete kunstwerkjes op een spiegel, voorzien van bedrijfslogo/ naam / datum/ tekst en of afbeelding naar eigen ontwerp gemonteerd worden.

Wilt u meer weten over Glasblazen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glasblazen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glasblazen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glasblazen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glasblazen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Glasblazen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens