Glamour shoot

Wilt u Glamour shoot boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Glamour shoot vindt u hier op deze pagina.

Een origineel full-service concept om uw gasten te vermaken en inspireren. Door de juiste sfeer en aankleding garanderen wij een ultieme beleving waarbij uw gasten op sprankelende wijze worden omgetoverd tot ware glamour sterren!

Op onze “catwalk” worden haar & make-up glamorous gestyled. “The minute of fame” op de catwalk, leidt de gast naar de gigantische camera. Eenmaal binnen bepalen de sterren zelf wanneer de foto wordt gemaakt door in het flitsballetje te knijpen. Buiten vermaken alle anderen zich kostelijk door mee te kijken op het scherm. Enkele seconden later krijgen de ”fotomodellen” hun eigen glamourfoto, voorzien van uw persoonlijke tekst en stijl, overhandigd. Een super aandenken aan een super feest. Alle aanwezigen zijn uiteraard van harte welkom in de fotocabine (ca 80 foto’s per uur).

ITB Entertainment Group heeft jarenlang ervaring met vele personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen en festivals.

Wilt u meer weten over Glamour shoot?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Glamour shoot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Glamour shoot.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Glamour shoot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Glamour shoot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Glamour shoot

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens