Muziek

Gipsy Orkest

Wilt u Gipsy Orkest boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gipsy Orkest vindt u hier op deze pagina.

Het Gipsy Orkest Istvan is de mini-versie van de Hajra Gipsies met een zigeunermuziek-repertoire uit Hongarije, Roemenie en Rusland. Hoewel zij ook in theaters thuis en op hun plaats zijn, is het Gipsy orkest een veelgevraagd sfeer-orkest door hun ongedwongenheid, intieme sfeer, mobiliteit en professionaliteit. De cymbaal is het zigeunermuziekinstrument pur sang en fascineerd velen. Toch is het Gipsy orkest Istvan ook mobiel inzetbaar omdat Janos Kekenj behalve cymbaal ook nog gitaar speelt. Behalve primas Istvan en Janos, is Zoltan op contrabas en balalaika te horen. Deze formatie is vanaf trio te boeken.

Wilt u meer weten over Gipsy Orkest?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gipsy Orkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gipsy Orkest.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gipsy Orkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gipsy Orkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Gipsy Orkest

Gegevens van het optreden

Contactgegevens