Artiesten

Gio Swikker

Wilt u Gio Swikker boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gio Swikker vindt u hier op deze pagina.

De jongste, maar één van de meest populaire deelnemers van “Ik Geloof In Mij”.

Ondanks dat hij sinds zijn 12e jaar al actief is als zanger, kreeg Gio pas echt de verdiende aandacht dankzij zijn zichtbaarheid in het programma “Ik Geloof In Mij” waarin hij één van de favorieten van de kijkers werd en zo ook de grootste hit van alle deelnemers wist te scoren. Met een mooi platencontract tot gevolg bij de maatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties.

Zijn eerste hitsingle: “Laat Je Gaan” ging viraal op YouTube en had binnen afzienbare tijd meer dan 1.400.000 views, en ook op Spotify gaat het nummer keihard omhoog met meer dan 1.500.000 streams! Maar niet alleen op deze platforms, ook op het platform Tik Tok gaat het sky high met als gevolg vele filmpjes waarin dansjes op zijn liedje zijn gedaan.

De nieuwe single: “Laat mij maar lekker dromen“, geschreven en geproduceerd door de gerespecteerde Bram Koning en Marcel Schimscheimer is onlangs op 7 april 2021 uitgebracht en word inmiddels goed ontvangen door het Nederlandse publiek.

Kortom, genoeg info om aan te geven dat deze jongen gaat scoren bij het Nederlandse publiek! Maar dan moet het land wel van het slot af zijn en men een feestje kunnen bouwen met een zanger erbij. Gio hoopt dan ook snel het land in te mogen om het publiek te vermaken met zijn repertoire en te zorgen voor een groot feest! Zelf zegt Gio hierover: “Ik hoop snel de mensen te zien bij één van de optredens in het land, de mensen die mij supporten op welke manier dan ook!”

Momenteel bouwt Gio met een mooi team om zich heen aan zijn carrière.

“Ik werk met geweldige mensen uit het vak waar ik heel veel van leer. Ik heb mijn diploma van mijn opleiding sport en beweging behaald dus alle ruimte en tijd om het land in te gaan voor mijn optredens. Want er is niets zo mooi als mijn fans blij maken”.

YouTube video

Wilt u meer weten over Gio Swikker?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gio Swikker is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gio Swikker.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gio Swikker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gio Swikker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Gio Swikker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens