Artiesten

Gino Graus

Wilt u Gino Graus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gino Graus vindt u hier op deze pagina.

Gino begon al vroeg. Bij familiefeestjes liep hij voorop in de polonaise, maar nog liever veroverde hij de microfoon om te zingen. Een eigen single liet daarom ook niet lang op zich wachten. Op 6 maart 2010 verscheen het nummer ‘Een Vriend’.

Dat jaar won hij ook ‘Typisch Talent’ een talentenjacht in zijn woonplaats Den Bosch. Als winnaar mocht hij samen met een aantal grote namen optreden waaronder Marianne Weber, Sieneke, en Django Wagner. Voor Gino, toen net 10 jaar oud, een hele ervaring. Hij werd daarna onder de vleugels genomen van Grad Damen en Mario Veltman die twee singles met hem opnamen. Ook twee albums volgden: ‘Stap voor Stap’ in 2011 en ‘Uit mijn hart’ verscheen in 2012.

Tijdens een muziekreis naar Turkije, waar het gezin Graus mee was, werd Gino echt ontdekt. Willie Oosterhuis, de presentator van het Mega Piraten Festijn, was zo onder de indruk, toen hij Gino toevallig hoorde zingen, dat hij hem meteen een optreden op het eerstvolgende Mega Piraten Festijn in Zelhem aanbood. Amper uit het vliegtuig stond Gino voor vele duizenden mensen te zingen alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Producer Edwin van Hoevelaak ging met Gino aan de slag en dat resulteerde in het album: ‘Zweven op de wind’. Waarbij hij hulp kreeg van grote namen als Jan Keizer en George Baker die nummers voor hem schreven.

Inmiddels is de muziekstijl van Gino veranderd naar een sound die meer aansluit bij zijn leeftijd. Dat is ook duidelijk te horen op zijn nummers “Leef de dag”, “Hey Schat” en “Vogelvrij” die wederom werden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

In 2017 verschenen verder zijn singles “Ga je mee” en het aanstekelijke “Ik wil je Kussen” die op zijn 18e verjaardag uitkwam. Deze laatste single is veelvuldig gedraaid op de diverse radio zenders en wordt nog dagelijks gestreamed op portals als Spotify en HitsNL.

Ook bij het SBS TV programma ‘Topper gezocht’ laat Gino zien en horen dat hij absoluut een topper is en na zijn spetterende optreden krijgt hij dan ook mooie commentaren van de juryleden. Inmiddels is Gino al 10 jaar bezig in de muziek en heeft in die periode veel mooie momenten meegemaakt, zoals zijn wekelijkse optredens in zowel kleine als grote gelegenheden waarbij die in een uitverkocht Gelredome en op Dutch Valley voor hem extra speciaal waren.

Zijn 10 jarig jubileum heeft hij groots gevierd op 18 mei 2019 met Gino’s Muziekfeest waarbij diverse gastartiesten waaronder Django Wagner en Wesley Bronkhorst kwamen optreden. 

Op 12 augustus 2019 verscheen de single “Verslaafd aan jou”. 
Op 21 februari 2020 kwam “Feest” uit. Zijn single “Dolores” is een bewerking van de grote zomerhit van Rita Holvink en kwam uit op 5 juni 2020. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Gino Graus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gino Graus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gino Graus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gino Graus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gino Graus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Gino Graus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens