Gijs Staverman

Wilt u Gijs Staverman boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gijs Staverman vindt u hier op deze pagina.

De radiodiskjockey blijkt een geboren spreker en al snel stijgt zijn populariteit als presentator. Hij gaat ook televisiewerk doen voor Veronica en presenteert programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap. Na een overstap naar Yorin in 2001 volgen programma’s zoals HotShots, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm op televisie.

Ook op RTL 4 is hij te bewonderen als presentator van Boarding Now, Planet Race, Ik Kom Bij Je Eten, Nederland vs de Wereld en RTL Boulevard. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren als spreker voor een presentatie, want hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Bekende Nederlander en een specialist in het presenteren van evenementen. 

Wilt u meer weten over Gijs Staverman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gijs Staverman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gijs Staverman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gijs Staverman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gijs Staverman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Gijs Staverman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens