Giel Beelen

Wilt u Giel Beelen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Giel Beelen vindt u hier op deze pagina.

Giel Beelen wordt in mei 1977 geboren in Haarlem, zijn radiocarrière begint bij Haarlem 105, waar hij als jongetje van tien het programma Truffel presenteert. Later werkt hij als geluidstechnicus bij Radio 10 en Radio Noordzee.

Zijn landelijke radiodoorbraak komt in 1997, als hij voor het eerst te horen is in de nacht van 3FM. Bij die zender presenteert hij 20 jaar lang verschillende programma’s, waarvan 12 jaar de ochtendshow. Giel heeft meerdere Marconi-awards, een Gouden RadioRing, de Zilveren reismicrofoon  en het wereldrecord radiomaken op zijn naam staan. Sinds 9 oktober 2017 presenteert Giel vol trots de Veronica Ochtendshow.

Wilt u meer weten over Giel Beelen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Giel Beelen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Giel Beelen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Giel Beelen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Giel Beelen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Giel Beelen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens