Geraldine Kemper

Wilt u Geraldine Kemper boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Geraldine Kemper vindt u hier op deze pagina.

Geraldine’s zwoele lapdance in ‘Sterretje Gezocht’ zette haar in één klap op de kaart. Het nieuwe gezicht van BNN mocht gelijk het team van Try Before You Die en Spuiten en Slikken versterken. Daarnaast is Geraldine veelvuldig te zien op 101.TV. Hiervoor duikt ze in de wereld van de extreme sporten voor het programma Trickmania, daarnaast presenteert ze het game-programma Gamer01.

Dit multi-talent en fervent muziekliefhebber is naast het presenteren van uw bedrijfsfeest, award uitreiking, festival of event vanaf nu ook te boeken als VIP DJ. In een 1,5 uur durende eclectische DJ Set waarin de meest uiteenlopende hits de revue passeren zet Geraldine de tent volledig op z’n kop.

Wilt u meer weten over Geraldine Kemper?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Geraldine Kemper is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Geraldine Kemper.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Geraldine Kemper ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Geraldine Kemper zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Geraldine Kemper

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens