Look a Like

George Michael Imitator

Wilt u George Michael Imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van George Michael Imitator vindt u hier op deze pagina.

Deze look a like van George Michael heeft een ruime ervaring als artiest. Zijn favoriete muziek en zijn uiterlijk passen het beste bij de ster, welke bekendheid genereerde in de jaren 80. 

Tijdens een spetterend live optreden brengt hij de gigantische hits “Wake Me Up Up Before You Go Go”, “Careless Whisper”, “Club Tropicana”, “Freedom” en vele anderen. Voor een geweldig optreden inclusief vele dansbare hits boekt u de George Michael Look a Like op uw feest!

Wilt u meer weten over George Michael Imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over George Michael Imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van George Michael Imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over George Michael Imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over George Michael Imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier George Michael Imitator

Gegevens van het optreden

Contactgegevens