Artiesten, Winkelcentrum promotions

Gene Travis

Wilt u Gene Travis boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis vindt u hier op deze pagina.

De meest veelzijdige artiest van Nederland. Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Grappen en grollen of juist stijlvol, dit alles is Gene niet onbekend. U zult genieten van zijn Pavarotti act en nog veel meer. Onbekend maakt onbemind. Sta mij daarom toe de zanger-entertainer Gene Travis aan u voor te stellen. 

Gene Travis is een rasartiest. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in het vrolijke avontuur om zijn publiek te vermaken. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord, is aan zijn lippen gekluisterd. Bij Gene Travis ontmoeten muziek en humor elkaar op ludieke wijze. U zult verstelt staan van zijn uitgebreide Top 100 repertoire en u zult lachen, gieren, brullen om o.a. Zijn Phantom of the Opera act. Tevens heeft Gene voor een dame uit het publiek een leuke verrassing. Zij wordt tot Miss Holland gebombardeerd en krijgt een speciaal voor haar geschreven lied cadeau. 

Gene maakt tijdens zijn optredens gebruik van keyboards, gitaar en orkestbanden. U huurt één man in en u krijgt het geluid van een compleet orkest. Aan het volume wordt veel aandacht besteed. Een uniek Master Blaster geluid systeem zorgt ervoor dat het geluid nooit te hard of te zacht zal zijn.

YouTube video

Wilt u meer weten over Gene Travis?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Erik Hulzebosch

Still Blue

Peter Koelewijn

Schorre Chef & MC Vals

Charly Luske

Aanvraagformulier Gene Travis

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens