Artiesten, Entertainment, Muziek

Gene Travis One Man Show Band

Wilt u Gene Travis One Man Show Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis One Man Show Band vindt u hier op deze pagina.

“Maak u klaar voor een onvergetelijke muzikale reis die elke entertainmenthaven zal aandoen. Laat ons u voorstellen aan de buitengewone Gene Travis, een artiest van topklasse. Zijn stem betovert eenmaal gehoorde luisteraars en houdt hen aan zijn lippen gekluisterd.

Gene is meester in het vermaken van zijn publiek, of hij nu grappen en grollen deelt met een vleugje allure of zijn stijlvolle repertoire ten gehore brengt. Zijn muziekkeuze is zorgvuldig samengesteld en verrassend gevarieerd. Maar wat echt indruk maakt, is het geluid van zijn show – alsof een compleet orkest uw evenement omringt, terwijl u slechts één artiest heeft ingehuurd.

Verwacht een optreden vol verrassingen, waarbij Gene’s uitgebreide repertoire u versteld doet staan en zijn diverse acts u laten lachen, gieren en brullen. En voor één gelukkige dame uit het publiek heeft Gene altijd een speciale verrassing in petto – een lied of gedicht speciaal voor haar geschreven, met haar naam erin verwerkt als een uniek cadeau.

Dus, als u op zoek bent naar een onvergetelijke entertainmentervaring die uw gasten versteld doet staan en een glimlach op hun gezicht tovert, dan is Gene Travis de perfecte keuze. Maak u klaar voor een reis vol muzikale magie en onvergetelijke momenten met Gene aan het roer!”

Wilt u meer weten over Gene Travis One Man Show Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis One Man Show Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis One Man Show Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis One Man Show Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis One Man Show Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Gene Travis Bronco Billy

Gene Travis Charley From The Caribbean

Gene Travis De Pa Veriottie Act

Gene Travis Gene Piërre De Lak-ei

Aanvraagformulier Gene Travis One Man Show Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens