Artiesten, Entertainment, Events, Muziek

Gene Travis De Pa Veriottie Act

Wilt u Gene Travis De Pa Veriottie Act boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis De Pa Veriottie Act vindt u hier op deze pagina.

“Stap binnen in een wereld waar muziek en humor samenkomen als nooit tevoren. Gene Travis neemt op geheel eigen wijze de rol van Pavarotti op zich, en betreedt het podium met een unieke mix van zangtalent en komische flair.

Tijdens zijn act worden niet alleen de grenzen van muzikaliteit verkend, maar ook die van het lachen. Gene laat het publiek versteld staan met zijn indrukwekkende zangkwaliteiten, terwijl hij tegelijkertijd interacties aangaat die de sfeer van het evenement naar ongekende hoogten tillen.

Dus, bereid u voor op een onvergetelijke ervaring waarbij de klassieke muziek van Pavarotti een frisse, speelse draai krijgt. Gene Travis staat garant voor een voorstelling vol verrassingen, waarbij zang en humor hand in hand gaan en het publiek met een glimlach achterlaten.”

Wilt u meer weten over Gene Travis De Pa Veriottie Act?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis De Pa Veriottie Act is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis De Pa Veriottie Act.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis De Pa Veriottie Act ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis De Pa Veriottie Act zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Gene Travis Bronco Billy

Gene Travis Charley From The Caribbean

Gene Travis One Man Show Band

Aanvraagformulier Gene Travis De Pa Veriottie Act

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens