Artiesten, Entertainment, Events, Muziek

Gene Travis Charley From The Caribbean

Wilt u Gene Travis Charley From The Caribbean boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gene Travis Charley From The Caribbean vindt u hier op deze pagina.

Breng de Caribische zon rechtstreeks naar uw evenement met Charley From Jamaica! Deze levendige entertainer brengt niet alleen tropische klanken, maar ook een flinke dosis humor die uw gasten gegarandeerd in beweging zal brengen.

Met zijn aanstekelijke muziek is het voor niemand mogelijk om stil te blijven zitten. Charley creëert een feestelijke sfeer waarbij de dansvloer al snel vol staat en de energie door de ruimte stroomt.

Een hoogtepunt van zijn optreden is zijn hilarische interactie met een gelukkige dame uit het publiek. Charley haalt haar naar voren en brengt haar in de schijnwerpers, met zijn charmante Caribische accent nodigt hij haar uit voor een denkbeeldig chocolade-ijsje.

Maar dat is niet alles! Charley zal ook de hit “Ik weet nu dat er een engelbewaarder bestaat” op een Caribische wijze vertolken, en natuurlijk zal de klassieker “Kleine Wasjes, Grote Wasjes” niet ontbreken in zijn repertoire.

Dus, als u op zoek bent naar een entertainer die de zon laat schijnen en het feest naar een hoger niveau tilt, dan is Charley From Jamaica de perfecte keuze voor uw evenement!”

Wilt u meer weten over Gene Travis Charley From The Caribbean?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gene Travis Charley From The Caribbean is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gene Travis Charley From The Caribbean.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gene Travis Charley From The Caribbean ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gene Travis Charley From The Caribbean zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Gene Travis A Tribute To Elvis Presley

Gene Travis Bronco Billy

Gene Travis Charley From The Caribbean

Gene Travis De Pa Veriottie Act

Gene Travis One Man Show Band

Aanvraagformulier Gene Travis Charley From The Caribbean

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens